JAMIE

Black

Product Code:SK601

1899.00

Product Description

Jamie er blevet spottet på armen af selveste Brad Pitt, Matt Damon, Javier Bardem og andre stilfulde ”Dads”. Den er vores klassiske 'mande taske' - men er også en favorit hos mange mødre.
Jamie var en af ​​vores første designs og forbliver i vores kollektion fremadrettet, og er en af vores bedst sælgende modeller.
Den er gennemtestet for funktionalitet og stor nok til at kunne rumme alt hvad du behøver til baby, samt en bærbar computer, en bog og en flaske vand – også perfekt til off duty mødre og fædre!


Den er fremstillet af vandafvisende slidstærkt præget okselæder og har isolerede lommer med lynlås i begge sider af tasken til flasker, der kan stå oprejst.

Jamie har også en aftagelig nøglerings clip, luksus polstret pusleunderlag, mobiltelefon lomme og flere indvendige lommer til at holde vigtige ting organiseret. Den store front lomme giver ekstra plads og tasken har en bred vævet justerbar bomulds skulderrem som er komfortabel på skulderen og ryggen.
Tasken har vaskbart inderfoer.


Features

- Unisex taske designet til at rumme de fleste bærbare computere

- Fremstillet af præget okselæder, der er naturligt vandafvisende

- Metalringe gør det muligt at fastmontere tasken praktisk til barnevognsstyret med Storksaks Strollerclips

- To thermo-isolerede flaskelommer på hver side af tasken, der holder flasker opretstående og væsker varme/kolde i op til fire timer, afhængigt af ekstern temperatur

- Tre udvendige lommer og fem indvendige lommer

- Kuglepens organisator og blød lomme til pung

- Luksus polstret pusleunderlag

- Justerbar, bred vævet skulderstrop

- Aftagelig nøglerings clip og mobiltelefon lomme

view video

Size & Fit

- Mål: H35cm W30cm D 9cm

- Vægt: 1,2 kg